Over dit project

Oléa lanceert exclusief, uniek en authentiek

GIN gestookt met kwaliteitsolijven

Gin is meer dan ooit ….

Niet de zoveelste gin in de rij maar een artisanale gin met echte producten.

Een hoogwaardige gin dat werd gecreëerd met de allerbeste olijven.

Uiteraard zijn het de mediterrane olijven die van O’live GIN zo’n bijzondere gin maken. Maar er is meer! In tegenstelling tot de meeste gins wordt O’live GIN gemaakt met maisalcohol , die de rijke smaak van de olijven perfect aanvult.

 

Artisanaal distillatieproces

VOLLEDIG GEDISTILLEERD ZONDER TOEVOEGINGEN

O’live GIN is een volledig gedistilleerde gin. Dit wil zeggen dat ieder botanische ingrediënt, de gedehydrateerde olijven en jeneverbessen inbegrepen, apart gedestilleerd worden. Daarna worden de verschillende destillaten in precies de juiste hoeveelheden gecombineerd om de unieke O’live-smaak te creëren. Tijdens de creatie van deze heel bijzondere gin wordt er geen gebruikgemaakt van toevoegingen of extracten.

 

Vele toepassingen

EEN VEELZIJDIGE GEDISTILLEERDE DRANK

Dankzij zijn delicate en toch rijke smaak is deze bijzondere gin een veelzijdige gedistilleerde drank. U kunt hem puur drinken, in een klassieke gin-tonic of in een heerlijke cocktail. Maar dat is niet alles! O’live GIN is heel geschikt om mee te koken. Of u hem nu verwerkt in uw saladedressings of marinades, O’live voegt een vleugje stijl toe aan uw favoriete gerechten.

oléa biedt u drie verschillende soorten gin aan. :

Gin the original met olijven en verse kruiden

Gin the floral met onder andere basilicum, koriander en venkelbloem

Gin the spicy met onder andere zwarte peper

3 unieke flessen, 3 unieke smaken die uw gasten of uzelf een unieke smaakervaring laten beleven tijdens de zomermaanden, op een feestje of gewoon gezellig met vrienden bij elkaar.

Jamas !